xxx
Husk, at der kan være forskel på store og små bogstaver i kodeordet

Har du glemt dit kodeord?

NAVIGATION

PROFIL

  • login
  • Har du ikke en profil så kan du oprette en her

SoMe


HJERTE MODTAGERE
Flest hjerter de sidste 14 dage
1
HJERTE MODTAGERE
Flest hjerter 'All Time High'
356
160
SØG I FORUM
FORUM KATEGORIER
Velkommen gæst!

Macnyts forum er populært blandt mange brugere og det med god grund.

Macnyts forum er fyldt med hjælpsomme brugere, der er interesseret i,
at give en hjælpene hånd og tage en god diskussion/dialog med dig.

Som gæst kan du dog kun læse indholdet i Macnyts forum.

For, at deltage aktivt i diskussionerne skal du have oprettet en profil og være logget ind.

Har du allerede en profil så login her.
Kategori: Dialog om software - anything can happen here :) (Software)
macnyt  /  forum  /  emne
Links virker ikke i Safari
Kategori: Dialog om software - anything can happen here :) (Software)


31

5
14. juni 2024 @ 19:55
Let øvet

Har et irriterende problem: når jeg er logget ind i f.eks. min netbank eller mit økonomisystem, virker links ikke i Safari.
Kan ikke klikke mig videre i menuer og på links i det hele taget.
Nogle gange hjælper det bare at lukke vinduet, åbne et nyt og evt. logge ind igen. Andre gange må jeg slutte Safari og starte helt forfra.
Og endelig er der nogle gange, hvor det kører helt problemfrit.
Har nogle af jer oplevet noget lignende - og kunnet løse det ?

iMac (Intel) med nyeste Sonoma / Safari.

  4
2
  200

4644

404
14. juni 2024 @ 21:15
FPU

Det lyder lidt goofy. Prøv at slette din netbanks cookies. Nu ved jeg ikke, hvor meget Safari er lavet om nede i maskinrummet, men jeg kan finde mine egne småkager her i min High Sierra Safari (på engelsk):

Preferences -> Klik på ikonen "Privacy" (Blåt skilt med en hvid håndflade) -> klik på "Manage Website Data" -> Scroll ned til din netbanks cookies -> HiLite dem med et enkelt klik -> Klik på "Remove" (Knappen i nedre venstre hjørne) -> Klik på "Done" (Knappen i nedre højre hjørne) -> Luk alle vinduer -< Genstart Safari og prøv igen. Du vil blive bedt om at tage stilling til dine cookievalg hos din netbank igen.

Ellers prøv en anden browser. Hvis det kører gnidningsfrit med den, skal du have fat i nakkeskindet på enten din netbanks IT-support eller Apple Danmark på 80 24 08 35 (Hverdage 9-19).

Men, øh, prøv lige at genstarte din Mac som det allerførste. Det ku' jo være…

Held og lykke og feedback.

Spirituel Maskine

2796

356
PallMei (Skribent)
15. juni 2024 @ 08:01
Bit kongen
Peder Lyng skrev:

Har et irriterende problem: når jeg er logget ind i f.eks. min netbank eller mit økonomisystem, virker links ikke i Safari.
Kan ikke klikke mig videre i menuer og på links i det hele taget.
Nogle gange hjælper det bare at lukke vinduet, åbne et nyt og evt. logge ind igen. Andre gange må jeg slutte Safari og starte helt forfra.
Og endelig er der nogle gange, hvor det kører helt problemfrit.
Har nogle af jer oplevet noget lignende - og kunnet løse det ?

iMac (Intel) med nyeste Sonoma / Safari.

Det er garanteret pga. af sikkerhedsindstillinger. Prøv om det er nok at undtage siden for blokering af ekstra vinduer ved at højre-klikke og vælge indstillinger på adressen.


31

5
15. juni 2024 @ 20:12
Let øvet

Genstart af iMac og sletning af alle cookies er forsøgt, hjælper ikke.
Har også forsøgt med forskellige varianter af 'Bloker extra vinduer' og diverse andre indstillinger ...
Og det er ikke kun netbanken, også f.eks. mit økonomiprogram.
Endelig er det jo altså ikke en permanent fejl - optræder vel ved 3 ud af 5 logins på de berørte sider.
Men det er hammer-irriterende - især selvfølgelig når jeg logger ind med MitID, og nogle gange må gøre 2 eller 3 forsøg, før links virker ...
Tak for input - tror jeg vil prøve Apples support.


4644

404
15. juni 2024 @ 23:09
FPU
Peder Lyng skrev:

Genstart af iMac og sletning af alle cookies er forsøgt, hjælper ikke.
Har også forsøgt med forskellige varianter af 'Bloker extra vinduer' og diverse andre indstillinger ...
Og det er ikke kun netbanken, også f.eks. mit økonomiprogram.
Endelig er det jo altså ikke en permanent fejl - optræder vel ved 3 ud af 5 logins på de berørte sider.
Men det er hammer-irriterende - især selvfølgelig når jeg logger ind med MitID, og nogle gange må gøre 2 eller 3 forsøg, før links virker ...
Tak for input - tror jeg vil prøve Apples support.

Og måske en anden browser. Men principielt SKAL det virke i Safari på så nyt et macOS.

Spirituel Maskine