xxx
Husk, at der kan være forskel på store og små bogstaver i kodeordet

Har du glemt dit kodeord?


NAVIGATION

NAVIGATION

PROFIL

  • login
  • Har du ikke en profil så kan du oprette en her

SoMe


SØG I NYHEDSARKIVET
VIS SENESTE NYT I KATEGORI
Apple øger sine omkostninger til R&D - men hvilken kategori nyder godt af det
Apple øger sine omkostninger til R&D - men hvilken kategori nyder godt af det

Apple har støt og rolig øget sine udgifter til forskning ogudvikling i de seneste kvartaler. En højtplaceret direktør fra Apple fortæller hvorfor dette er tilfældet.

Apple's CFO, Luca Maestri fortæller til Goldman Sachs Technology and Internet Conference, at de øgede omkostninger til R&D tilfalder noget meget småt, nemlig Apple's chips som er meget strategisk og vigtigt for Apple.

"I dag ønsker vi at udviklingen af fundamentale teknologier udføres in-house hos Apple - det gjorde vi ikke for bare et par år siden. Det er meget vigtigt for os, fordi vi kan skubbe til innovationen, vi kan bedre styre timingen, omkostningerne og kvaliteten. Vi ser det som en stor strategisk investering."

Luca Maestri bemærkede også at Apple's produktportefølje er meget større end den plejer, at være være og at holde alle disse produktet up-to-date parallelt, hvilket især gælder på mindre markeder så som Apple Watch.

Selv om Apple bruger en signifikant mængde penge på produkter, der ikke genererer overskud i dag er disse produkter ikke særligt fyldige i det store perspektiv. Men over tid bliver disse produkter betydningsfulde og er dermed med til at sikre en fremtid for Apple, fortæller Luca Maestri.irksomheden," siger Maestri.

19-02-2017, kl. 21.00 - Kategori: Erhverv
Skriv en kommentar