xxx
Husk, at der kan være forskel på store og små bogstaver i kodeordet

Har du glemt dit kodeord?


NAVIGATION

NAVIGATION

PROFIL

  • login
  • Har du ikke en profil så kan du oprette en her

SoMe


SØG I NYHEDSARKIVET
VIS SENESTE NYT I KATEGORI
iPhone 7 (PRODUCT) RED og ny 9.7
iPhone 7 (PRODUCT) RED og ny 9.7" iPad annonceret

Apple har i dag lanceret iPhone 7 og 7 Plus i nye klæder, mere specifikt i en Special Edition i deres (PRODUCT)RED serie. En dyb rød farve pryder nu deres ydre, og modellerne vil kunne bestilles i Danmark fra d. 24 marts i 128GB og 256GB RAM udgaver. Samtidigt er der også annonceret nye læder- og silikone-covers til iPhone 7. 

Ved køb af et (RED) produkt fra Apple, doneres der et beløb til Den Globale Fond, som er et partnerskab som blandt andet er med til bekæmpelsen af AIDS, tuberkulose og malaria.

Apple har også lanceret en ny iPad som erstatning for den tidligere iPad Air 2, og udover det nye navn og en lavere pris, så har den nu til sammenligning en hurtigere A9 chip og en Retina Skærm med højere lysstyrke. Derudover har den ikke lamineret skærm og anti-genskinsbelægning. Den kan bestilles i Danmark fra d. 24 marts, fra en vejledende pris på 2.999,-. iPad Mini 4 kommer nu også kun i en 128 GB RAM udgave, fra en vejledende pris på 3.799,-.

Derudover vil iPhone SE nu komme i 32GB og 128GB RAM udgaver, i stedet for de nuværende 16GB og 64GB modeller, til samme pris som de nuværende. 

Nye Apple Watch remme blev også lanceret, sammen med annonceringen af en ny iOS app ved navn "Clips", hvori man kan lave korte videoer til deling med sine bekendte. Clips vil komme samtidigt med iOS 10.3, som ventes lanceret snarest.

21-03-2017, kl. 14.09 - Kategori: Hardware
Skriv en kommentar eller marker nyhed/artikel som favorit