xxx
Husk, at der kan være forskel på store og små bogstaver i kodeordet

Har du glemt dit kodeord?


NAVIGATION

NAVIGATION

PROFIL

  • login
  • Har du ikke en profil så kan du oprette en her

SoMe


SØG I NYHEDSARKIVET
VIS SENESTE NYT I KATEGORI
MacFest blev en succes
MacFest blev en succes
Kl. 17:00 her til aften slukkede MacFest for strømmen, og lukkede dermed endegyldigt MacFest for denne gang. Arrangementet kan roligt betegnes som en succes og udsigten til en MacFest 2005 er derfor god. Selvom arrangørerne godt kunne tænke sig, at der havde været flere deltagere, så var antallet, som lå mellem 80 og 90 (i skrivende stund er det præcise tal ikke helt klart) ganske tilfredsstillende, og økonomien ser ud til at hænge sammen. Det, sammen med den meget positive tilbagemelding fra deltagerne, har givet arrangørgruppen bag MacFest lyst til at se på mulighederne for at gentage succesen, så vi kan kun krydse fingre. Søndagen bød på workshops om digital billedbehandling, mulighederne når Mac og mobiltelefonen skal arbejde sammen, praktisk programmering og elektronik samt netværk. Herefter var tiden inde til at finde nogle vindere blandt de deltagere, som havde været kreative, og leveret materiale til MacFests konkurrencer. Der var mange gode præmier, og efter præmierne til de kreative var blevet uddelt, afgjorde en lodtrækning blandt de tilstedeværende gæster, hvem der skulle have en gevinst med hjem. MacFests website bliver opdateret inden længe med billeder og film fra begivenheden. Indtil da, kan en række billeder fra arrangementet findes i artiklerne om MacFest her på Macnyt, samt i Macnyts galleri. Ulrik Roos kreerede en lille MacFest-film til arrangementet, som du kan finde ved at følge adressen nederst på siden. Deltog du til MacFest, og har du kreeret et billedalbum på nettet med billeder fra arrangementet , er du meget velkommen til at oplyse adressen til albummet i en kommentar til denne artikel.
Lørdag aften blev deltagernes film, billeder og musik præsenteret på storskærm og lydanlæg.
Ved en konkurrence lørdag aften, blev Tavs Hansen den heldige vinder af et iSight webcam. Vi skulle hilse og sige, at han blev MEGET glad for gevinsten :)
Bo Egestrøm stod for workshoppen om digital billedbehandling søndag formiddag. [#] Ulrik Roos: MacFest 2004 [#] MacFest '04
14-03-2004, kl. 20.30 - Kategori: MacFest
Skriv en kommentar eller marker nyhed/artikel som favorit

Andre nyheder indenfor samme kategori (MacFest)
06-03-2006 MacFest 2006 aflyst
26-01-2006 Macfest er ved at være klar til årets træf for Mac-brugere
31-12-2005 MacFest vender tilbage i marts 2006
16-03-2004 Er du en vinder?
16-03-2004 Se film og billeder fra MacFest