xxx
Husk, at der kan være forskel på store og små bogstaver i kodeordet

Har du glemt dit kodeord?

NAVIGATION

PROFIL

  • login
  • Har du ikke en profil så kan du oprette en her

SoMe


Når du støtter macnyt
så støtter du et fællesskab


Du kan altid henvende dig til macnyt via denne kontaktformular eller finde hjælp på macnyt's forum.

Donation - støt macnyt.dk

Der er mange måder, hvormed man kan støtte macnyt.dk og dermed sikre eksistensen af et fælleskab for dig selv og tusindevis af andre brugere.

Macnyt.dk har mange brugere, nogle er aktive og hjælpsommme og andre læser blot med og suger viden til sig. Macnyt er primært et fælleskab for de mange de søger hjælp, dialog, diskussion, debat men også for de ualmindelig mange hjælpsomme brugere, der dagligt leverer svar og løsninger eller måske bare en lille Apple's bemærkning med på vejen - på macnyt.dk's populære forum.

Macnyt.dk er meget andet end et forum, men det er helt sikkert et fantastisk fælleskab.

Kampagne: Softwareopgradering 2022
(kampagnestart 21-02-2022)

Macnyt drives ved hjælp af både software og hardware og under tiden trænger det til et eftersyn. Macnyt står således foran at skulle opgradere en af software komponenterne i den teknologi-stak, der driver selve websitet. Opgraderingen er nødvendig for at opretholde et relevant sikkerhedsniveau i samspil med aktuelle operativsystems-niveau (macOS). Målet er, at indsamle midler til denne kommercielle softwareopgradering. Støt macnyt ved at donere via PayPal og skriv teksten 'macnyt'.

Status: ~85% (opdateret 20-11-2023)

Seneste kampagne blev afviklet i 2019 og stor tak til de mange der bidrog til indkøb af ny hardware.
Støt macnyt.dk med en donation

  • Donation via PayPal - klik på knappen heruder


Eller støt macnyt.dk med en hjælpene hånd
Der er heldigvis mange måder, hvormed man kan hjælpe og du er mere end velkommen.

  1. Macnyt's placering på søgemaskinerligger er relevant; en høj placering giver et større kendskab og flere brugere og dermed et større fælleskab. Har du kendksab til hvordan macnyt.dk kan få en forbedret placering på søgemaskiner så kontakt macnyt
  2. Spred budskabet om macnyt.dk og det gode fællesskab til gavn for os alle

Lidt afsluttende skriblerier...
Bare så vi er på det rene med det hele.

  • Som udgangspunkt er alle donationer anonyme, men ønsker du eksponeringkontakt macnyt så finder vi en løsning.
  • Macnyt er et såkaldt garage/hobby-projekt, der eksisterer fordi der afses tid, lyst samt midler til udvikling, drift og udstyr fra undertegnedes side. Så længe disse forudsætninger er til stede så vil macnyt fortsætte med at eksistere. Donationer og/eller hjælpene hænder hjælper naturligvis i det store perspektiv og værdsættes.

Nå ja...
Om du blot bruger macnyt.dk eller supplerer med en donation eller en hjælpene hånd så er det på sin plads at sige TAK på vegne af hele fællesskabet her på macnyt.

macnyt :-)

Selvom det nok er underforstået så bruger macnyt både strøm, internetforbindelse, hardware, software, mv. (en donation giver ikke stemmeret, men det er værdsat og hjælper fællesskabet).