xxx
Husk, at der kan være forskel på store og små bogstaver i kodeordet

Har du glemt dit kodeord?

NAVIGATION

PROFIL

  • login
  • Har du ikke en profil så kan du oprette en her

SoMe


HJERTE MODTAGERE
Flest hjerter de sidste 14 dage
1
1
HJERTE MODTAGERE
Flest hjerter 'All Time High'
341
157
SØG I FORUM
FORUM KATEGORIER
Velkommen gæst!

Macnyts forum er populært blandt mange brugere og det med god grund.

Macnyts forum er fyldt med hjælpsomme brugere, der er interesseret i,
at give en hjælpene hånd og tage en god diskussion/dialog med dig.

Som gæst kan du dog kun læse indholdet i Macnyts forum.

For, at deltage aktivt i diskussionerne skal du have oprettet en profil og være logget ind.

Har du allerede en profil så login her.
Kategori: Indenfor Macnyt's fokusområde (Humor)
macnyt  /  forum  /  emne
ChatGPT: Skriv en fiktiv men troværdig nyhedsartikel ...
Kategori: Indenfor Macnyt's fokusområde (Humor)


1907

187
PowerPalle (Administrator)
03. juli 2023 @ 14:52
Stormogul
Jeg kunne ikke lade være :)

ChatGPT: Skriv en fiktiv men troværdig nyhedsartikel på dansk om Apple Inc.

Titel: Apple Inc. afslører revolutionerende hjerne-interface-teknologi
Dato: 3. juli 2023

Apple Inc. har overrasket tech-verdenen med afsløringen af deres seneste banebrydende projekt inden for neuroteknologi. Det multinationale teknologiselskab har udviklet en innovativ hjerne-interface-teknologi, der åbner døren til en helt ny måde at interagere med elektroniske enheder på.

Det nye Apple BrainLink-system udnytter avancerede sensorer og avanceret kunstig intelligens til at afkode brugerens hjerneaktivitet og oversætte det til kommandoer. Det giver brugere mulighed for at styre deres Apple-enheder, herunder iPhones, iPads og MacBooks, ved blot at tænke på de ønskede handlinger.

Ved at kombinere avanceret neuralt netværk med en brugervenlig grænseflade giver Apple BrainLink en problemfri og intuitiv oplevelse. Brugere kan nemt navigere gennem applikationer, skrive tekst, foretage opkald og endda styre enheder i det smarte hjem ved blot at tænke på de ønskede handlinger.

Apple har lagt stor vægt på sikkerhed og fortrolighed i udviklingen af BrainLink-systemet. Brugerens hjerneaktivitet opbevares kun på enheden og deles ikke med eksterne servere. Desuden har Apple implementeret flere sikkerhedsforanstaltninger for at forhindre uautoriseret adgang til brugerdata.

Det er forventningen, at Apple BrainLink vil gøre elektroniske enheder mere tilgængelige for personer med fysiske handicap og revolutionere måden, hvorpå vi interagerer med teknologi. Systemet har potentialet til at ændre spilindustrien, virtuel virkelighed og endda medicinske anvendelser som rehabilitering og neurologisk forskning.

Apple Inc. forventes at lancere BrainLink-systemet som en separat enhed, der kan parres med eksisterende Apple-enheder, og der er allerede planer om at udvikle et økosystem af apps og funktioner, der udnytter den nye teknologi.
Selvom Apple ikke har annonceret en officiel udgivelsesdato eller pris for BrainLink-systemet, er tech-entusiaster og forskere over hele verden allerede spændte på at se, hvordan denne innovative teknologi vil forme fremtiden for elektronisk interaktion.

Bemærk: Denne artikel er en fiktiv nyhed baseret på opdigtede begivenheder og er ikke baseret på faktiske oplysninger eller begivenheder fra Apple Inc.
Og husk, at man kan gå over broen i begge retninger
  1
2
  318

4593

394
03. juli 2023 @ 18:15
FPU

BrainLink?

Come on, ChatGPT, den skal da hedde "iThink". :0)